Op 28 maart 2010 was ons voorjaarsconcert . Het kerkje in Leegkerk zat tot de nok toe vol. Op het programma stonden onder meer “Scarborough Fair” van Simon en Garfunkel, “Gabriella’s Song” uit de film As it is in Heaven en “One fine day”, een zomerhitje uit 1963 van de Chiffons. De instrumentale intermezzo’s werden verzorgd door onze dirigent Paul Visser. Hij speelde delen uit Suite no. 1 van Bach, met een zomers uitstapje naar Suite no. Onze vroegere dirigente Fenneke Bouwman heeft de middag gepresenteerd met weetjes over de gezongen liedjes. Tijdens het nummer Kayama heeft Marlies van Klaarbergen ons begeleid op de tenorfluit. De piano werd bespeeld door Rein de Vries.


De locatie van ons concert was het kerkje in Leegkerk aan de Leegeweg 38. Het kerkje is eigendom van de Stichting Oude Groninger Kerken. Leegkerk ligt aan de west-rand van de stad Groningen, tussen Hoogkerk en de Friesestraatweg (N355).