Op 23 april 2008 hebben wij opgetreden tijdens de Ladies Night in de Must See bioscoop Euroborg te Groningen. Voor de film en in de pauze hebben we een aantal nummers laten horen. Naast het zingen konden we ook van de film genieten.

Op donderdagavond 28 februari 2008 was het weer zover: iedereen was op de fiets gestapt om de tocht naar Haren te maken, waar wij in Beatrixoord ook dit jaar weer een concert zouden verzorgen. We wilden er mooi op tijd zijn, want de laatste repetitie voor het optreden hebben we geoefend met een nieuwe dirigent, dus de laatste puntjes moesten vanavond nog op de i gezet worden. Vooral de nieuwe stukken (The Rose en Country Gardens) zaten er nog niet bij iedereen even goed in. Na een lekker kopje thee en snel omkleden, begon het concert. Op een paar dingetjes na liep het allemaal lekker, in ieder geval was iedereen enthousiast aan het zingen (zie daarvoor ook de foto’s). Het publiek vond het, aan de reacties te horen, ook een leuke avond. Na het concert kregen we als dank allemaal een roos, die thuis nog mooi in een vaasje staat te pronken. Het was eigenlijk wel een beetje een speciaal concert, omdat het voor Saskia dan toch echt de allerlaatste keer was. Nogmaals bedankt voor alles, Saskia!