Auteur: koorroxie

Life in Living Color!

Op zondag 12 maart 2017 gaf Jong Vrouwenkoor Roxie maar liefst twee concerten in het VRIJDAG Theater aan de Noorderbuitensingel in Groningen. We zongen een mooi en gevarieerd repertoire rond het thema kleur. In zeer verschillende stijlen zongen wij onder meer over ‘the color purple’, velden van goud, oranje gekleurde luchten en gele onderzeeërs. We werden begeleid..

Read more

Roxie zingt op WinterWelVaart 2016

Op zondag 18 december 2016 zong Roxie op WinterWelVaart. We brachten kerstklassiekers als Stille Nacht en Hoe leit dit kindeke ten gehore, maar gaven ook een voorproefje van ons aankomende concert in maart met het nummer Orange colored sky. Er stonden drie optredens gepland, maar het heerlijke zonnetje, het enthousiaste publiek en de gezellige sfeer..

Read more

Viva la Diva! – Zomers jubileumconcert

Op zondagmiddag 12 juni 2016 gaf Jong Vrouwenkoor Roxie een concert op een prachtige locatie: de Remonstrantse kerk aan de Coehoornsingel in Groningen. We brachten een scala aan Spaanse en Portugese liederen ten gehore. Het repertoire was divers en bestond o.m. uit popmuziek, volksliedjes en lichtklassieke muziek. We werden begeleid door gitarist Bert Heikema, pianiste María Fatela en..

Read more

¡Nuestro Anniversario! A taste of Roxie

In 2016 bestaat Roxie 15 jaar! Om dit te vieren organiseerden op zaterdag 20 januari een jubileumavond, ¡Nuestro Anniversario! A taste of Roxie. Tijdens deze feestelijke avond hebben wij ons publiek alvast een voorproefje gegeven van ons zomerconcert op 12 juni a.s. met Spaans/Portugees thema, waarna we samen een feestje hebben gevierd onder het genot van zelfgemaakte Spaanse hapjes. Een..

Read more

Roxies Proeverij

Op donderdagavond 2 juli 2015, één van de warmste dagen van 2015, hebben wij een intiem concert gegeven waar we een tiental nummers uit ons repertoire van het afgelopen seizoen ten gehoren hebben gebracht. Het was een hele gezellige, succesvolle avond. Bijzonder: er zijn geen entreekaartjes verkocht, het publiek mocht een donatie doen. Hartelijk dank voor..

Read more

The Christmas Belles

Op 15 december 2013 zongen we in de Lutherse Kerk in Groningen, een prachtige locatie voor een sfeervol kerstconcert.   Buiten was het koud, binnen lekker warm. Een perfecte avond voor een kerstconcert. Naast bekende kerstliedjes als Midden in de winternacht, Silent Night en Hoe leit dit kindeke zongen we jazzy nummers als Fields of..

Read more

Zang- en Muziekfestival Schiermonnikoog

Op 1 juni 2013 hebben wij meegedaan aan het 56e Zang- en Muziekfestival op Schiermonnikoog. Ondanks het wat tegenvallende weer was het één groot feest. 22 Koren en 29 muziekverenigingen zorgden voor een muzikale dag, met koormuziek in allerlei verschillende soorten en vormen en (blazers)ensembles die in de muziekkoepel voor vertier zorgden. Wij hebben een..

Read more

Roxie Serveert!

Een drie-g(ez)angenmenu in samenwerking met het Schimmelpenninck Huys Op zondag 26 mei 2013 gaven we een concert op een manier zoals we nog nooit eerder hadden gedaan: we hebben gezongen in een restaurant!   Het concert was uitverkocht, en wat was het een succes! De gasten konden genieten van een drie gangen diner van de..

Read more