Op zondagmiddag 11 december hebben we opgetreden in de Jacobskerk in Roderwolde. Het optreden was onderdeel van de zangworkshop welke werd georganiseerd door De Culturele Driehoek van Roderwolde. Onze dirigente Elzemien Brouwer studeerde aan het begin van de middag 3 meerstemmige liederen in met 15 deelnemers. Tijdens de pauze konden wij gaan inzingen, alvorens het concert om 16.00 uur begon. Wij braken het spits af met het nummer Friends van Bob Chillcott, hierbij werden we begeleid door pianiste Yoomi. Daarna werden de ingestudeerde liederen van de deelnemers ten gehore gebracht. Met enkele nummers (Hoe leit dit Kindeke en We wish you a merry Christmas) kon het publiek meezingen. Als laatste brachten wij de Jazz Mass van Bob Chilcott ten gehore. We werden hierbij begeleid door onze pianiste en door Jan Ruerd op contrabas. Het nummer is een swingende en eigentijdse uitvoering van de kerstmis en het stuk werd zeer gewaardeerd door de toehoorders. Voor Roxie was het de eerste keer dat dit stuk voor publiek werd uitgevoerd en het was zodoende een goede oefening voor ons winterconcert op 19 februari 2012.