Zaterdag 10 juni 2006 was het alweer zover: het 49e zang- en muziekfestival werd gehouden op Schiermonnikoog. En uiteraard waren de dames van Roxie ook weer present. Deze keer niet alleen bepakt met muziekmap en goed humeur, maar ook met tent, luchtbed, slaapzak en ander kampeergerei. Inderdaad: We gingen kamperen!

Zaterdagochtend op de boot werden we verblijd door een heerlijk zonnetje en die is eigenlijk het hele weekend gebleven, erg fijn ook voor de kampeerders…

Vanaf tien uur ’s ochtends waren er al koren aan het optreden en ’s middags was het onze beurt. De deelnemende koren waren verdeeld in drie categorieën. Roxie viel in categorie B (mannen- en vrouwenkoren). Om 15.15 was het dan eindelijk onze beurt om te zingen. Later op de middag volgde al snel de uitslag… En die luidde als volgt: ‘Op de eerste plaats geëindigd, Roxie met 90.25 punten’! Dit was gelijk ook de hoogste dagscore! Vol trots keerden wij terug naar onze tenten (sommigen van ons naar huis) om vervolgens de overwinning te vieren: in een restaurantje, op het strand en uiteindelijk in de Toxbar, waar we nog eens uitgebreid geproost hebben op onze overwinning!