Op 9 juni 2012 maakte Roxie deel uit van de optredende koren tijdens het Vocaal Festival in Annen.
Ondanks dat het weer ons niet helemaal gunstig gezind was, hebben wij de rondwaaiende stukken bladmuziek (en soms ook partytenten) genegeerd en een mooi optreden neergezet! Het publiek leek in ieder geval enthousiast! We mochten inzingen in een van de ouderwetse bussen die rondreed tussen de locaties. De optredens vonden plaats op verschillende podia verdeeld over het dorp. Tussen onze drie optredens door konden we genieten van warme chocolademelk en een broodje kroket, en natuurlijk van de optredens van andere koren. Onze persoonlijke favorieten: de Eastermoor singers uit Annen en DiVerz uit Groningen.
Aan het eind van de dag was het tijd voor een lekker warme kop thee om weer op temperatuur te komen. Een geslaagde dag!