Op zaterdagavond 20 oktober gaf Roxie twee swingende concerten in het Prinsentheater te Groningen, met als thema “A Sketchbook of Women”.

 

Roxie, als gevarieerde groep vrouwen, bracht hier ook een gevarieerd repertoire, waarin verschillende types aan bod kwamen; roddeltantes, verliefde vrouwen, huisvrouwen en natuurlijk vriendinnen. Er werden nummers gezongen zoals “Sister act”, “Ain’t no mountain high enough”, “Five Hebrew love songs” van Eric Whitacre en “Red boots” van Bob Chilcott. We begonnen met een aantal rustige nummers, voor het prachtige intermezzo van pianiste Yoonmi en violiste Mirjam. Daarna kon er echter niet meer stilgezeten worden! Tijdens het concert kon het publiek genieten van een powerpointpresentatie van bijpassende foto’s gemaakt door de Roxie-leden. Wat was het een super avond, waarbij we maar liefst twee keer de kans kregen om een prachtig optreden neer te zetten! Wat ons betreft is dit gelukt. Na de concerten kon er, zoals gebruikelijk bij Roxie-concerten, worden genoten van zelfgebakken lekkers, met als extra: receptenkaartjes. Deze kon iedereen meenemen, waarbij een bijdrage voor Roxie kon worden gedaan in onze donatiebus. Wij hebben flink wat mogen ontvangen, waarvoor onze dank!

Wij kijken terug op een geslaagde dag. We horen graag wat u er van vond: laat een berichtje achter in ons gastenboek!