Op 15 december 2013 zongen we in de Lutherse Kerk in Groningen, een prachtige locatie voor een sfeervol kerstconcert.

 

Buiten was het koud, binnen lekker warm. Een perfecte avond voor een kerstconcert. Naast bekende kerstliedjes als Midden in de winternacht, Silent Night en Hoe leit dit kindeke zongen we jazzy nummers als Fields of Gold en Lullaby of Broadway. Tussendoor vermaakte onze pianiste Yoonmi Choi het publiek met muzikale intermezzi en in de pauze stonden heerlijke huisgemaakte baksels klaar. Het was een zeer geslaagde avond!

Ter voorbereiding op deze avond zongen we op 13 december een aantal kerstliedjes op de Grote Markt tijdens het aansteken van de lichtjes van de kerstboom. Een zeer gezellige en bijzondere middag. Bovendien stonden we op zondagmiddag 22 december op Winter Welvaart, een prachtige kerstmarkt op de Hoge en Lage der A in het centrum van Groningen.