Op 1 juni 2013 hebben wij meegedaan aan het 56e Zang- en Muziekfestival op Schiermonnikoog. Ondanks het wat tegenvallende weer was het één groot feest. 22 Koren en 29 muziekverenigingen zorgden voor een muzikale dag, met koormuziek in allerlei verschillende soorten en vormen en (blazers)ensembles die in de muziekkoepel voor vertier zorgden. Wij hebben een verkort programma van ons ‘Roxie Serveert’ repertoire gezongen, en hebben daarmee maar liefst de tweede plaats weten te bemachtigen! Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op! In het Friesch Dagblad kan je hier meer over lezen.

Maar niet alleen waren we erg blij met het mooie resultaat, we hebben ook een erg gezellig weekend gehad. Met zijn allen verbleven we in een kampeerboerderij, waar we samen konden ontbijten, eten, zingen, spelletjes spelen en niks doen. Het was zo’n groot succes dat we ons alvast voor volgend jaar hebben ingeschreven!