Donderdagavond 23 november 2006 hebben we een gezellig optreden gegeven in revalidatiecentrum Beatrixoord in Haren. Er heerste van tevoren een ontspannen sfeer, na het concours in Joure de zaterdag ervoor, al waren er wel een aantal liedjes bij die we niet heel goed kenden, vooral wat de tekst betreft…
Om zeven uur begonnen we met repeteren, om half acht stond de koffie (of thee natuurlijk) klaar en om kwart over acht begon de show. Iedereen was natuurlijk gekleed in een vrolijk roze Roxie Rokje en een Roxie t-shirt.
Het aantal mensen in de zaal was ongeveer net zo groot als dat in ons koor, dus we hadden bij wijze van spreken allemaal één persoon om voor te zingen. Om het toch een beetje algemeen te houden zijn we maar wel op het podium blijven staan…
Om iedereen welkom te heten begonnen we met ‘Welcome the new day’. Daarna kwam Turot. Vervolgens kregen we de vier van Bartok: Spring, Enchanting Song, Mocking of Youth en Wooing of a Girl. Daarna deden we drie Engelse liedjes: Loch Lomond, Ye Banks and Braes en the British Grenadiers. Tot slot, voor de pauze, nog I Bought me a Cat en Ching-a-ring Chaw.
In de pauze deden we een poging om onze cd te verkopen, maar dat is niet helemaal gelukt. Volgende keer beter, want hij is echt heel erg leuk!
Na de pauze vertrokken we met een groot aantal roze boa’s richting podium, om daar You are the New Day, Goin’ away en Do you love me te zingen. Vooral bij dit laatste nummer waren er in het publiek een paar stiekeme meezingers/swingers te vinden. Na het ontroerende Can’t help falling in Love kwam Lollipop, waarbij we iedereen betoverden met onze boa’s en lolly’s. Tot slot kregen we nog Feed the Birds en Roxie en toen was de avond alweer voorbij.
Als dank kregen we ieder nog een roos. Maar voor ons was het publiek ook speciaal, want we konden onder het optreden zien dat ze ervan genoten. En dat is zeker ook de moeite waard!