Rond acht uur klinkt er nog luid geroezemoes vanuit de zaal. De fanfare zet in en wij hijsen ons ondertussen in onze roze rokjes. Vijf minuten voordat we opmoeten klikklakken we op onze hakjes door de gang. Stil genoeg om de luisteraars in de zaal niet te hinderen.

Vrolijk lachend stampen we de zaal binnen, we kunnen van start. In sneltreinvaart werken we ons door de bartoknummers. Na een enthousiast applaus voor deze werkjes belanden we in het rustigere repertoire. En dan: na de laatste noot van het close harmony-nummer Candle on the Water, pauze!

Na de pauze was het onze beurt om de spits af te bijten. Swingend met onze roze boa’s zingen we nummers als Do You Love Me uit Dirty Dancing en Can’t Help Lovin’ that Man uit de musical Showboat. Ons laatste lied is ons lijflied: Roxie.

Nu konden we lekker in de zaal gaan zitten en met veel plezier luisteren naar de fanfare.

Het laatste stuk was het vrolijke Brand New Day uit de film The Wiz. Waarbij wij voor de laatste keer die avond samen met het muziekkorps in de benen kwamen.