Voorafgaand aan de kerstdagen in 2012 heeft Roxie hard gewerkt. Zo stonden we op zondag 16 december op WinterWelvaart, de Groningse kerstmarkt op De Hoge en Lage der A. Drie blokjes hebben we gezongen, gehuld in dikke jassen, mutsen en wanten want (brrrrr) het was flink koud. Toch heeft het zingen op straat wel iets heel bijzonders, al snel vormde zich een grote groep mensen om ons heen die meezingend, -neuriënd en –dansend volledig in kerstsferen geraakten. Voor ons was het een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar. Dus als je het hebt gemist, zet het voor volgend jaar maar alvast in de agenda!
De dag erna mochten we zingen in Der Aa-kerk tijdens een kerstdiner voor minderbedeelden, georganiseerd door de Parels van Groningen (een samenwerkingsverband tussen kleine horecaondernemers). Wat een mooie en warme avond was dat. De hele kerk was versierd met kaarsen, de tafels mooi gedekt, de kinderen dansten op onze liedjes. Ook daar zijn we volgend jaar weer heel graag bij.
Op dinsdag 18 december zongen we heel ergens anders, namelijk in het Martiniziekenhuis, waar een kerstmarkt voor het personeel was georganiseerd. Ook daar hebben we meerdere blokjes verzorgd waar we met een zeer tevreden gevoel op terugkijken.