Op 24 december zong Roxie tijdens de kerstnachtdienst in de Jacobskerk in Roderwolde. In een gezellig kerstsfeer, waarbij de alten de takken van de kerstboom nog net konden vermijden (het is echt een klein kerkje!), brachten we aan het begin van de dienst ‘Stille nacht’ en ‘Hoe leit dit kindeke’ ten gehore. In de loop van de dienst zongen we ook nog ‘A Little Jazz Mass’ van Bob Chilcott, een stuk dat we al eerder zongen tijdens ons concert in februari vorig jaar. Ook pianiste Yoonmi Choi en bassist Jan Ruerd Oosterhaven waren weer van de partij. We waren erg blij dat we dit stuk nog eens mochten uitvoeren; het blijft prachtige muziek! Met z’n allen hebben we er een mooie kerstnachtdienst van gemaakt; het was een bijzondere avond. Na afloop kreeg iedereen nog een kerst-sinaasappel mee.
Kijk ook op de website van de protestantse gemeente voor een verslag. “Astrid Mekes had het ‘Jong Vrouwenkoor Roxie’ o.l.v. Elzemien Brouwer uitgenodigd om de dienst op te luisteren. Dit bleek een groot succes. Elzemien leidde dit koor – begeleid door piano en contrabas – op voortreffelijke en gedisciplineerde wijze. De aandacht voor deze prestatie was ademloos. Dit is voor herhaling vatbaar! “
Rest nog te zeggen: Roxie wenst jullie allemaal een heel muzikaal 2013!