Een drie-g(ez)angenmenu in samenwerking met het Schimmelpenninck Huys

Op zondag 26 mei 2013 gaven we een concert op een manier zoals we nog nooit eerder hadden gedaan: we hebben gezongen in een restaurant!

 

Het concert was uitverkocht, en wat was het een succes! De gasten konden genieten van een drie gangen diner van de chef van het Schimmelpenninck Huys aan de Oosterstraat te Groningen. Tussen de gangen door zorgde Roxie voor muzikale intermezzi. Natuurlijk was het repertoire speciaal voor dit concert aangepast op het thema. Na het welkomstdrankje zongen we Rum and coca cola en de Grolsch tune om een proost uit te brengen op een mooie avond. Na het voorgerecht konden de gasten genieten van onder andere het romantische If music be the food of love en en na het hoofdgerecht kwam Chili con Carne aan bod, maar ook het speciaal voor dit concert door een koorlid geschreven lied De Afwasser. Na het toetje en was er tijd voor Koffie en Fruitcake!

Een deel van de recepten van deze overheerlijke liedjes, en vele andere lekkernijen, zijn te vinden in het Roxie-kookboekje! Zoals velen van jullie al weten, kunnen de Roxie-dames naast zingen ook heerlijk koken en bakken, en dat willen we natuurlijk graag met jullie delen! De kookboekjes werden onder andere na het concert verkocht.

Wij vonden dit concert een groot succes! Wat een gezellige, gemoedelijke sfeer!

Een greep uit de opmerkingen in het gastenboek:

“Dit was een grandioos idee! Houden zo!”

“Wat een fantastisch concert! Ik heb echt genoten, met een grote glimlach op mijn gezicht.”

We kijken er naar uit jullie allemaal weer te zien tijdens een volgend optreden!